Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРазсъждаваме от позицията на обикновените български граждани, но

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвРазсъждаваме от позицията на обикновените български граждани, но
Коментари Харесай

Манолова: Предателство би било, ако бяхме гласували кабинет марионетка

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Разсъждаваме от позицията на елементарните български жители, само че откакто господин Николов не желае да бъде министър председател, откакто той самичък отдръпна кандидатурата си по персонални аргументи, няма по какъв начин да бъде гласуван в пленарна зала и да бъде принуден да извършва роля, в която той не желае да влезе. Този юридически проблем, който занапред ще бъде обсъждан и тълкуван, несъмнено ще се стигне и до Конституционния съд, най-малко с искане за пояснение, не е главният проблем, пред който сме изправени в Народното събрание. Всъщност предизвикването в този момент е друго, и то е обвързвано с дневния ред на хората, и с това, че сме на прага на рецесия, провокирана от безотговорните дейности на " ИТН ".

Това сподели Мая Манолова за Нова Тв.

Предателство би било, в случай че бяхме дали своят вот кабинет марионетка и пренебрегнахме упованията на хората от митингите, на българските жители, а самото залепване с квалификации, с обидни квалификации на съперника, е симптом на уязвимост и на липса на причини. Ние няма да влизаме в този звук, тъй като хората в действителност имат незабавни проблеми, които би трябвало да бъдат решени - актуализацията на бюджета, проектът за възобновяване и резистентност, четвъртата вълна на коронавирус, ниските приходи и скока на цените на парното, на тока, те изправят хората безусловно пред икономическо злополучие и това са тематиките с които би трябвало да се заемем, добави Манолова.

Трябва да върнем на политическия разговор и нормалността в връзките сред парламентарните обединения, би трябвало да има диалози сред партиите отвън ГЕРБ и отвън Движение за права и свободи, и би трябвало да бъде изработен опит, без значение от това на кого ще бъде даден третия мандат, с цел да има постоянен кабинет, който да заложи на сполучливите министри от служебното държавно управление, в който да няма партийни лица за министри и догадка, в който партиите да дадат една крачка обратно, с цел да може България да  тръгне напред. Новият кабинет трява да е с насочен мандат за 6-8 месеца и дневният ред на хората да стане дневен ред на Народното събрание, сподели още Мая Манолова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР